Gratis Gokkasten Uitleg

Om uit te leggen hoe onze website met betaalde en gratis gokkasten nu precies werkt moeten wij u eerst uitleggen hoe de apparaten zelf werken. Daarover kunt u in dit onderstaande stuk lezen.

Onze online gokkasten bestaan natuurlijk helemaal uit software maar dit is bij de echte apparaten niet veel anders. Het enige verschil met de machines in het café is dat er een plastic kast omheen zit die vorm aan de gokkast geeft maar verder werkt deze precies hetzelfde als de versie die u vanaf onze website speelt omdat wij precies dezelfde software gebruiken.

De Random Number Generator van een Gokkast uitgelegd in StappenHet hart van deze software noemen we de RNG, dit staat voor Random Number Generator en deze is zo geprogrammeerd dat de rollen elke keer een andere combinatie maken met elke druk en dit allemaal willekeurig. Deze RNG begint te werken als de gokkast aan wordt gezet en blijf altijd doorlopen, ook als er niemand aan het spelen is.

Op de afbeelding maken we dit extra duidelijk, zo zie je dat de software van de generator bij stap 1 telkens een willekeurig nummer laat zien, dit kunnen er duizenden per minuut zijn. Bij stap 2 heeft een speler op de startknop van de gokkast gedrukt en de generator haalt de 3 nummers uit de lijst die precies op dat moment voorbijkomen (als er met meerdere rollen wordt gespeeld dan haalt hij er meer cijfers uit). Hiermee gaat de software aan de slag en bij stap 3 bepaald deze de waarde van de rollen. Hierdoor is de kans om niks te winnen dus net zo groot om wel wat te winnen. De gratis gokkasten die we aanbieden werken natuurlijk precies hetzelfde, het enige verschil met de echte fysieke gokkasten is dat u hier met munten of bankbiljetten betaald en op onze machines gebeurt dat met digitale betaalmiddelen zoals iDeal en Credit Card.

Om te spelen klikt u eerst een gokkast aan, u bepaalt voor uzelf of u gratis wilt spelen of voor geld en u gaat naar het menu. Dit ziet u altijd rechtsonder. Daarna klikt u op de knop “play for real” en u komt in uw accountscherm. U moet hier een login aanmaken of inloggen met uw password en gebruikersnaam. Bent u ingelogd klikt u nogmaals op de “play for real” knop en u komt in het menu waar u kunt betalen. Verder wijst alles zich vanzelf.

Heeft u gewonnen? Dan kunt u de prijs innen met de knop “cash out” en wij zorgen ervoor dat u het geld binnen een paar dagen op uw rekening ontvangt.

We hopen dat u met dit verhaal een beetje een indruk heeft van hoe de betaalde en gratis gokkasten werken en als u verder nog vragen heeft kunt u meer lezen onder het kopje “veel gestelde vragen” in ons menu. Hier staan veel zaken duidelijk uitgelegd.