Vaak Gestelde Vragen

Hebben jullie ook gratis gokkasten of moet ik altijd betalen?

We hebben zeker gratis gokkasten, sterker nog, al onze spellen zijn onbeperkt gratis te spelen, wij vragen dan ook nooit zomaar geld van u. U kunt er zelf voor kiezen om met echt geld te spelen. Als u dit doet kun u ook echt geld winnen, bij de gratis spellen uiteraard niet. Hier gaat het niet om fysiek geld.

Hoe werkt het gokken met fysiek geld dan?

Als u een gokkast op onze site aanklikt komt u in het scherm waarin u gratis kunt gokken. Onderaan ziet u een oranje knop met het woord menu, volg deze knop en volg daarna de “Play for Real” button. Vervolgens kunt u uw gegevens invullen en inloggen of als u nog geen lid bent kunt u lid worden van GratisGokkastenSpelen.nl. Wij hebben uw gegevens nodig om de betalingen vlekkeloos af te handelen en we zullen deze gegevens goed behandelen en niet aan andere partijen doorgeven. Eenmaal ingelogd komt u in het betaalscherm met de vele mogelijkheden zoals betalen met de telefoon, iDeal, Creditcard en nog veel meer. Klik één van deze betaal mogelijkheden aan en volg de instructies. Bij de gratis gokkasten hoeft u niet in te loggen.

Kan ik de gratis gokkasten spelen op mobiele apparaten?

Uiteraard zijn onze spellen op alle mogelijke apparaten te spelen, als u naar onze website gaat dan zoekt deze voor u uit welke spellen er op uw apparaat te spelen zijn, degene die niet geschikt zijn worden niet getoond, wilt u deze toch spelen dan kunt u het op een ander apparaat proberen.

Ik gebruik het betaalnummer met mijn telefoon maar ik krijg geen credits.

Eerst willen wij u vertellen dat als u eenmaal ons 0900-nummer heeft gebeld uw punten nooit meer verloren kunnen gaan, we slaan uw punten namelijk op bij uw telefoonnummer.

Als u gebeld heeft en u heeft geen punten gekregen heeft u waarschijnlijk de verkeerde code ingetoetst of u bent vergeten het hekje (#) achter de 6 cijfers in te vullen. Ook kan het zijn dat de verbinding ineens verbroken is omdat bijvoorbeeld uw beltegoed op is.

Geen probleem. Met 1 keer bellen krijgt u 14 punten, als u deze niet heeft ontvangen door 1 van de bovenstaande problemen dan belt u gewoon nog een keer, u krijgt nu in 1 keer 28 punten, uw nieuwe punten plus de punten van het mislukte telefoongesprek.

Kan ik op meerder gokkasten in 1 keer spelen?

Met de gratis fruitautomaten kan dit makkelijk maar als u gaat betalen raden wij dit ten strengste u af. Het werkt allemaal wel maar ons systeem kan alleen de credits van 1 gokkast tegelijk onthouden. Dus als u met 2 of meerder spellen tegelijk bezig bent en uw internetverbinding valt weg dan kan er een storing in ons systeem ontstaan waardoor u uw credits kwijt bent. Speel dus nooit met mee dan 1 gokkast tegelijk.

Wat zijn de beperkingen voor het spelen van de gokkasten?

U kunt onze spellen spelen zonder al te veel beperkingen maar we houden wel het gedrag van onze klanten in de gaten. Dit geld niet voor de gratis gokkasten, wel als u “for real” speelt. Allereest is het verplicht om een account aan te maken en daarmee in te loggen om te kunnen spelen. Als u zichzelf registreert moet u een aantal zaken invullen, onder andere uw leeftijd. Het is namelijk verboden om onze spellen te spelen als u nog geen 18 bent en als u uit een land komt waar de minimale leeftijd om te gokken 19, 20 of 21 is moet u zich aan deze regels houden.

Verder kunt u de eerste 14 dagen een beperkt aantal credits kopen, u kunt namelijk niet meer dan 100 euro per dag besteden. Daarna kunt u meer geld inzetten maar we houden het gokgedrag van onze spelers scherp in de gaten. Als er ineens heel veel geld ingezet wordt dan waarschuwen wij de speler en als we echt verdacht gedrag zien, u kunt bijvoorbeeld denken aan bellen met iemand anders zijn telefoon of het proberen wit te wassen van geld, dan hebben wij het recht om de speler in kwestie te blokkeren voor onze website.

Waarom moet ik adres gegevens invullen als ik wil gokken op jullie gokkasten?

Als u een bepaald bedrag heeft gewonnen en wij willen u uitbetalen dan wil de bank graag weten naar wie het geld precies moet en waar deze persoon woont. Met deze gegevens zal het overmaken van het geld allemaal goed verlopen. Ook vragen wij uw e-mail, deze hebben we nodig om contact met u op te nemen als er iets mis gaat en we sturen ook altijd een mail als er een bedrag betaald gaat worden. Wilt u op de gratis gokkasten spelen dan hebben we geen gegevens van u nodig.

Tijdens het gokken valt mijn pc / internet uit, ben ik mijn geld kwijt?

Zoals al eerder vermeld, bij ons bent u nooit zomaar uw geld kwijt. Doordat u een account heeft en in moet loggen blijven uw punten altijd bewaart bij uw account.

Mocht uw pc uitvallen of uw internet ermee stoppen slaat ons systeem de punten automatisch op in uw account. Als u de volgende keer weer inlogt dan heeft u meteen uw verloren punten terug.

Ik snap de speelwijze van sommige gokkasten niet.

Geen probleem. Bij elke spel hoort een uitgebreide omschrijving. Ga naar de kast en klik op de groene info knop. U kunt hier alles lezen over een bepaalde gokkast en de werking hiervan maar komt u er hierna nog niet uit? Dan kunt u ons altijd even mailen en wij helpen u dan verder op weg.